Wat geef je als huwelijkscadeau?

Wat geef je als huwelijkscadeau?

Het trouwseizoen is geopend!

Nu we weer meer mogen en het weer beter wordt, kunnen we weer langzaam gaan nadenken over evenementen en in jouw geval misschien ook wel je bruiloft of die van je vrienden! Iets wat jij en je partner waarschijnlijk - niet geheel vrijwillig - uit hebben moeten stellen. De voorpret is (voor de meeste mensen) zo leuk en daarbij spreek ik uit eigen ervaring. Nog maar een paar weken en dan zijn mijn man en ik alweer drie jaar getrouwd! Wat een mooie dag was dat op het prachtige Buitenplaats Beeckestijn (foto hieronder).

 

Origineel huwelijkscadeau

Af en toe krijg ik mooie aanvragen binnen voor huwelijkscadeaus. Want ook al staat er vaak een envelopje op de uitnodiging, toch wil je niet altijd geld geven. Of wil je toch iets origineels doen met het geld dat je cadeau geeft. De lastige vraag hierbij is altijd hoeveel geld je geeft bij een huwelijkscadeau en daarom vinden veel mensen het toch leuker om een ander idee voor een huwelijkscadeau op te doen. 

Een huwelijkscadeau betekent natuurlijk niet alleen een cadeau voor pasgetrouwde vrienden, maar ook voor het huwelijk van jouw ouders, of je wil als pasgetrouwd stel iets cadeau geven aan jullie ceremoniemeester of getuigen. Of misschien ben je wel op zoek naar een huwelijkscadeau voor je partner, ter gelegenheid van jullie jubileum. 

Nu we elkaar nog niet altijd op kantoor kunnen zien, is het ook leuk om bijvoorbeeld met een groepje collega's een huwelijkscadeau per post te sturen. 

Let's get married!

Vanwege de aanvragen heb ik besloten om een nieuwe lijn te lanceren die gericht is op de invulling van deze huwelijkscadeaus. Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Je kunt ze hier bekijken, laat het trouwseizoen maar komen!

Zelf huwelijkscadeau samenstellen 

Dit alles is mogelijk bij Bloom Mondays. Het leuke is dat je zelf een huwelijkscadeau samen kunt stellen. Weet je niet wat je moet kiezen, dan help ik je met het samenstellen van de cadeaubox. Daarbij kan ik een mooie combinatie maken voor beide partners, zodat het een mooi cadeau wordt voor het koppel. Of het nu gaat om duurzame of zelfs vegan producten - dit is allemaal in de shop verkrijgbaar!

Wil je meer weten over de mogelijkheden, of heb je een speciale aanvraag? Laat het mij dan weten via het contact formulier

 

 

  |  

Meer berichten

0 reacties

Laat een reactie achter