Over ons

De zoektocht naar een uniek cadeau...

Net zoals zoveel mensen ben ik altijd op zoek naar een mooi, uniek cadeau voor vriendinnen, mijn man of mijn moeder.  Zo was ik op zoek naar een cadeaubox voor een goede kennis waarvan ik wist dat ze wel wat extra liefde kon gebruiken. En weet je wat, ik vond het niet...
De cadeauboxen die ik online aantrof waren nogal standaard of bestonden uit producten die helemaal niet pasten bij wat ik zocht. Een paar weken later zocht ik weer een mooi pakket voor een vriendin die net was verhuisd. Ik trof bij haar thuis veel kaarten en flessen wijn of champagne aan of wederom een vrij standaard cadeaupakket. Eentje waar ik zelf toch ook maar weer bij belandde onder het mom van: dat is altijd wel goed. Maar erg origineel voelde het niet!

Zelf cadeauboxen samenstellen 

Ik dacht, dit kan beter en sterker nog: waarom doe ik het niet zelf! Tenslotte vind ik het superleuk om een mooi cadeau aan iemand te geven (en natuurlijk ook om te krijgen)!
Vanuit die gedachte is Bloom Mondays ontstaan. En waarom Bloom Mondays? Je raadt het al, als tegenhanger van de Blue Monday. In mijn wereld bestaat er geen Blue Monday, en zorg ik ervoor dat mijn week altijd goed begint. Dat kan zijn door een momentje van selfcare, ontspanning of door gewoon iets te doen waar ik heel blij van word.

Duurzame merken 

Van het samenstellen van de mooiste producten in 1 box word ik dus ook heel blij. Hiervoor ben ik op zoek gegaan naar merken die zich richten op natuurlijke producten en duurzaamheid. De meesten zijn van eigen bodem maar met af en toe een uitstapje naar onze Scandinavische bovenburen, want zij maken toch ook wel hele mooie dingen!
Ik ben ontzettend trots op het eerste resultaat en dat ik al met zulke mooie merken mag samenwerken!

Feel-good cadeauboxen 

Met Bloom Mondays kan ik mijn liefde voor mooie en natuurlijke producten met je delen. Ik hoop dat jij en je vriendinnen, je moeder of je zus net zo blij worden van deze mooie cadeauboxen.
Gifts for the good! For Happy Monday’s!
Liefs, Rianne