Over Bloom Mondays

Welkom bij Bloom Mondays 

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Mijn naam is Rianne en ik woon samen met mijn man en dochtertje in het prachtige Haarlem. 

Net zoals zoveel mensen ben ik altijd op zoek naar dat ene, mooie unieke cadeau. Zo was ik op zoek naar een cadeaubox voor een goede kennis waarvan ik wist dat ze wel wat extra liefde kon gebruiken. En weet je wat, ik vond het niet...

De cadeauboxen die ik online aantrof waren nogal standaard of bestonden uit producten die helemaal niet pasten bij wat ik zocht. Een paar weken later zocht ik weer een mooi pakket voor een vriendin die net was verhuisd. Ik trof bij haar thuis veel kaarten en flessen wijn of champagne aan of wederom een vrij standaard cadeaupakket. Eentje waar ik zelf toch ook maar weer bij belandde onder het mom van: dat is altijd wel goed. Maar erg origineel voelde het niet!

Zelf cadeaubox samenstellen 

Ik dacht bij mezelf, dit kan toch beter? Vanuit die gedachte en persoonlijke passie is Bloom Mondays ontstaan. Een one-stop-shop waar je met 1 knop een uniek en stijlvol cadeau voor iemand kunt kopen en, indien gewenst, direct kunt laten bezorgen. Cadeaus waar je blij van wordt om te geven en om te krijgen. Waarbij je het helemaal zelf kunt samenstellen zoals je wilt, met daarbij een persoonlijke boodschap. Een cadeau geven moet leuk zijn en blijven, en met Bloom Mondays hoop ik deze 'zorgen' uit handen te nemen zodat je niet stad en land af moet voor dat ene cadeau waar je eigenlijk helemaal geen tijd voor hebt. Of dat je misschien meerdere webshops moet afstruinen waarbij je ook nog eens meer geld kwijt bent. 

Feel-good cadeauboxen

De cadeauboxen worden met veel zorg en aandacht ingepakt en is echt een feestje om uit te pakken. Hoe moeilijk de gelegenheid soms ook is, mensen krijgen altijd een glimlach op hun gezicht bij het uitpakken! De naam Bloom Mondays is daar op gericht. Voor blije momenten met echte feel-good gifts en ook heel geschikt voor jouw selfcare momentje! De combinatie van merken is uniek en vind je nergens anders. De boxen zijn ingedeeld per thema, en bestaan uit mooie en praktische items. Kies jouw favoriet of stel er zelf 1 samen. Je kunt ook items aan een bestaande box toevoegen en om het helemaal makkelijk te maken, is alles ook los verkrijgbaar. 

Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen staat bij mij hoog in het vaandel. De producten die zijn geslecteerd, komen veelal van eigen bodem, zijn handgemaakt en bevatten alleen natuurlijke bestanddelen. Daarom ben ik trots dat ik met zulke mooie merken mag samenwerken die dezelfde visie delen. 

Wanneer je in Haarlem woont, is de bezorging niet alleen gratis, maar wordt je bestelling ook per fiets bezorgd. Dit alles om het milieu zo min mogelijk te belasten. Tot slot bestaan de verpakkingen alleen uit 100% recyclebare materialen en de verpakking wordt aangepast op de grootte van jouw cadeaubox. De cadeaubox zelf is altijd leuk om te bewaren!
Veel plezier met het selecteren van een mooi cadeau, voor jouw moeder, zus, vrienden, man of natuurlijk gewoon voor jezelf!
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Bloom Mondays beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.