Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij jou terug.

Veelgestelde vragen

Het is mogelijk om zelf jouw unieke cadeaubox samen te stellen. Op deze pagina stel je jouw cadeaubox samen of stel een brievenbuscadeau samen. pane content

Alle producten uit de boxen zijn ook los verkrijgbaar. 

Binnen Nederland hanteren we een standaard tarief van €4,95, voor België en Duitsland €8,95. Dit betekent dat Bloom Mondays altijd een deel van de verzendkosten voor haar rekening neemt. We bieden gratis verzending aan bij een besteding vanaf €50,- in Nederland en €90,- in België.

Staat jouw bestemming van bezorging er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

We verzenden momenteel standaard naar België en Duitsland. Mocht je een pakket willen versturen naar een andere bestemming, neem dan contact met ons op.

We streven ernaar je pakket zo snel mogelijk te verzenden. Bestellingen op werkdagen vóór 16:00 worden diezelfde dag nog verzonden.Je ontvangt altijd een track & trace van de verzending en levering is o.a. afhankelijk van drukte bij de bezorgdiensten. 

Voor bezorging in Haarlem e.o. is het altijd mogelijk om een specifiek bezorgmoment af te spreken. Geef dit dan aan in de bezorgnotities bij het afrekenen. Wanneer je het pakket laat verzenden dan kun je jouw cadeau alvast vooruit bestellen met onze handige datumsticker met daarop de gewenste uitpakdatum. Zo weet de ontvanger dat hij/zij nog even moet wachten met jouw pakket open maken. Dit kun je ook aangeven in de bestelnotities.

We kunnen de cadeaubox namens jou direct naar de blije ontvanger sturen! Let erop dat je bij gegevens jouw emailadres invult zodat jij wel de track & trace ontvangt.

Het is mogelijk om tot 14 dagen na ontvangst je bestelling zonder opgave van reden te annuleren. Na het annuleren van je bestelling heb je 14 dagen om je cadeaubox retour te sturen. De retourkosten zijn voor eigen rekening en alleen volledige boxen kunnen worden teruggestuurd. Het geldbedrag wordt binnen 2 weken na ontvangst teruggestort. 

Per bestelling kun je 1 adres opgeven. Heb je pakketjes voor meerdere adressen, maak dan voor elk adres een afzonderlijke bestelling.

Dat kan. Bij het afrekenen kun je voor Klarna achteraf betalen kiezen.

Mocht jouw vraag hier niet tussen staan, neem dan contact met ons op. We streven ernaar je vraag binnen een dag te beantwoorden.