Natuurlijke, handgemaakte zeep

Onlangs schreef ik over de weg naar het gebruik van meer natuurlijke producten. Dit wordt zeker mogelijk gemaakt met de prachtige zepen van Zeeplokaal. De naam alleen al klinkt puur, biedt ons een les in verduurzaming en dient vooral ter inspiratie voor verbetering van jouw badkamer rituelen!

Oprichtster Thijske is de grote inspirator achter dit mooie merk. Toen zij ruim vier jaar geleden ontzettende uitslag kreeg van een douchegel, besloot ze dat het anders kon en ook moest. Zo is Zeeplokaal geboren en inmiddels al uitgegroeid tot een gevestigd merk in diverse landen. 

Natuurlijke zeep kopen 

Gebruik jij nog zeep? Zeep had voor mij altijd iets nostalgisch, maar niet per definitie in de goede zin van het woord. Het had voor mij nog steeds dat truttige imago en gaf het niet het weelderige gevoel wat je misschien associeert met de luxere douchegels. 
Maar zoals ik al eerder aangaf, laat dat nu net het probleem zijn! Want daar zitten allerlei ingrediënten in die je nu nét niet wil gebruiken en al helemaal niet in jouw poging om duurzamere producten te gebruiken. 

Waarom ben ik zo'n fan van de zepen van Zeeplokaal? In tegenstelling tot andere zepen droogt deze je huid niet uit, biedt het een heerlijke verzorging en ruikt ook nog eens fantastisch. De verpakking is verre van truttig en staat mooi in je badkamer. Tot slot, hij is 100% natuurlijk en vegan. 

Zeeplokaal haarzeep

En laat ik vooral de shampoo bar niet vergeten - iets wat voor jou misschien nog een stap te ver is. Try it out zou ik zeggen. De Maca & Grapefruit haarzeep van Zeeplokaal is super gemakkelijk in gebruik. Je maakt eerst je haren nat en wrijft dan de bar erover. De zeep schuimt verrassend goed. Misschien dat je het twee keer moet wassen en ook kan het wat stug aanvoelen, maar daarna voelt het super schoon. Er zit body en volume in je haar, iets wat 'normale' shampoo er vaak uit haalt, want door de vele toevoegingen wordt je haar nogal sluik en daarmee ook eerder vet.

Zeep kado 

Naast de Maca & Grapefruit haarzeep vind je in de Bloom Mondays cadeauboxen ook de huishoudzeep en twee verschillende zepen voor je lichaam en gezicht. Op de foto vind je de verkwikkende groene thee & citroengras variant. Ideaal om kado te geven of voor jezelf te kopen. 

Meer weten? Klik op onze merkpagina voor meer info. 

  |  

Meer berichten

0 reacties

Laat een reactie achter