Kerstpakket samenstellen

Kerstpakket samenstellen

De zomer is nog niet voorbij of we zien alweer die ellendige pepernoten in de supermarkt liggen... En voor je het weet zitten we weer aan het Kerstdiner. Dit alles terwijl we het allerliefste nog even willen nazomeren.

Maar de realiteit is dat we in deze periode al wel na gaan denken over de laatste maanden van het jaar. Gaan we nog even lekker op vakantie tijdens de wintermaanden, zullen we Kerst dit jaar weer groots aanpakken en wat geef ik mijn personeel of relatiegeschenk voor Kerst? 

Met name dat laatste is iets waar nu veel over wordt nagedacht. Want wat was dit toch een pittige periode (en nog steeds voor velen), en zetten we het liefst andere mensen in het zonnetje. Daar denk jij ongetwijfeld ook al aan. Ga je weer voor een Kerstpakket van de Rituals of de Sligro? Of wil je het dit jaar anders aanpakken? Namelijk een duurzaam kerstpakket, groot of klein, maar je wil vooral dat het goed is voor mens en milieu. En misschien ben je wel op zoek naar een Kerstpakket zonder eten of alcohol? 

Je wil het Kerstpakket dan ook het liefste zelf samenstellen en laten bezorgen. Het idee voor een Kerstpakket zit dus in je hoofd maar je weet niet waar je moet beginnen. Dan moet je ook nog eens een Kerstpakket voor mannen verzinnen en wil je vooral dat het een origineel Kerstpakket is. Je Kerstpakket online bestellen is dan toch ook wel lekker... Oh en wacht, het moet toch ook wel een beetje een luxe Kerstpakket worden en het liefste ook een persoonlijk Kerstpakket!

Zo heb je al een lang lijstje van wensen die je vaak laat varen omdat je er geen tijd voor hebt. Het is allemaal teveel gedoe!

Of niet? 

Wij liepen hier zelf precies tegenaan. Het was het allemaal nét niet en er waren heel weinig mooie, plastic vrije en duurzame cadeauboxen te vinden. Best wel gek in deze tijd. We gaan voor gemak, waarvan we weten dat het altijd goed is. Maar is goed wel goed genoeg en wil jij dit jaar niet iets extra's, voor je personeel, jouw relaties of familie?

Bij Bloom Mondays pakken we dat anders aan. Bij ons vind je duurzame en plasticvrije cadeauboxen. Cadeauboxen die geschikt zijn voor iedere gelegenheid en die met veel zorg zijn samengesteld. Het is iets anders, origineel en tovert een instant glimlach op ieders gezicht. De producten die erin zitten zijn veel handgemaakt, door lokale ondernemers. Snel vanuit ons magazijn, bezorgd bij het gewenste adres. 

Kies voor een vooraf samengestelde cadeaubox of stel deze zelf samen. En wil je meer dan 100 Kerstpakketten? Ook dat is geen probleem. We kunnen een Kerstpakket geheel op maat maken en denken graag met jou mee. Neem daarvoor contact met ons op via het aanvraagformulier of via email.

Let's get ready for Christmas! 

 

  |  

Meer berichten

0 reacties

Laat een reactie achter