5 cadeautips voor Valentijnsdag

5 cadeautips voor Valentijnsdag

Op zoek naar unieke Valentijnscadeaus? En waar worden vrouwen nou echt blij van? Dit hoeft niet altijd een groot gebaar te zijn, en kan ook een klein cadeautje zijn dat nét even wat unieker en duurzamer is.

Hieronder vind je onze vijf cadeautips voor Valentijn op een rijtje:

1) Geef eens een mooie kaarsenset cadeau

Kaarsen zijn altijd goed om te geven, in welk seizoen dan ook. Kaarsen kunnen namelijk ook heel gezellig zijn tijdens buitendiners in de zomer. Hier vind je een mooi overzicht van onze kaarsen en kandelaars in de shop.

2) Cadeaus voor een echte powervrouw!

Wat geef je iemand die alles al heeft? Onze tip, bekijk eens ons uitgebreide cadeau aanbod met unieke cadeauboxen waaruit je kunt kiezen. De cadeauboxen bestaan veelal uit een unieke combinatie van duurzame Nederlandse merken. Zo kun je ook heel gemakkelijk een vegan cadeau geven of een cadeau met alleen handgemaakte items. 

3) Valentijnskaart versturen

In de shop vind je een mooie collectie Valentijnskaarten. Verstuur deze anoniem naar de ontvanger of verstuur deze samen met jouw cadeau. Wanneer je jouw persoonlijke boodschap aan ons doorgeeft, zorgen wij dat deze met de hand op jouw gekozen kaart geschreven wordt. 

4) Stel zelf jouw Valentijnscadeau samen

Ben je op zoek naar een echt uniek Valentijnscadeau? Stel dan zelf jouw Valentijnsbox samen waarmee je altijd een origineel cadeau voor Valentijn hebt. Ook is het mogelijk om een duurzaam brievenbus cadeau voor Valentijn te versturen. 

5) Alles voor jouw Valentijn

Ben je het overzicht kwijt? Geen zorgen, we hebben onze super tips voor Valentijn voor je op een rijtje gezet. Hier vind je de allerleukste Valentijnscadeaus voor vrouwen. Wanneer je voor 25 euro of meer besteedt in de Bloom Mondays shop, dan ontvang je een gratis Valentijnskaart naar keuze bij jouw bestelling. 

 

  |  

Meer berichten

0 reacties

Laat een reactie achter