Geef een origineel en duurzaam moederdagcadeau!

Geef een origineel en duurzaam moederdagcadeau!

Ben jij op zoek naar cadeau inspiratie voor Moederdag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Elk jaar zijn we allemaal weer op zoek naar cadeautips en geven we het liefste een origineel moederdagcadeau. Of misschien zoek je wel een duurzaam moederdagcadeau. Je vindt het allemaal bij Bloom Mondays. 

Origineel moederdagcadeau

Speciaal voor Moederdag hebben wij de mooiste cadeauboxen samengesteld. Deze kun je online bestellen en laten bezorgen of naar jezelf versturen zodat je het cadeau toch persoonlijk kan geven. Welke optie je ook kiest, wij pakken het mooi voor je in. 

Wist je trouwens dat Moederdag niet overal op dezelfde dag wordt gevierd? Traditioneel gezien wordt in Nederland Moederdag op de tweede zondag in mei gevierd. Een ideale gelegenheid om alle moeders in het zonnetje te zetten! De cadeauboxen die wij speciaal hebben samengesteld voor deze bijzondere dag,  zijn geschikt voor moeders die wat meer van luxe verzorgingsproducten houden of dol zijn op interieur en koken. Al onze verzorgingsproducten zijn gemaakt op natuurlijke basis en daarmee mild voor de huid en goed voor het milieu. 

Moederdagcadeau baby 

Ben je meer op zoek naar een moederdag cadeau geschikt voor een zwangere vrouw? Bekijk dan eens onze Mommy (to be) boxen. Net zo leuk om te geven natuurlijk en meteen een mooi cadeau voor de baby. 

Moederdagcadeau bezorgen 

Bij al onze cadeauboxen heb je de mogelijkheid om een kaartje mee te sturen. Selecteer jouw kaart en stuur jouw persoonlijke tekst mee met je bestelling. Wij zorgen ervoor dat jouw persoonlijke boodschap met de hand op de kaart wordt geschreven. 

Met een Moederdagcadeau van Bloom Mondays heb je gegarandeerd een mooi cadeau in handen en tover je direct een glimlach op het gezicht van alle moeders out there!

  |  

Meer berichten

0 reacties

Laat een reactie achter