5 x een origineel cadeau voor juf en meester

5 x een origineel cadeau voor juf en meester

Afscheidscadeaus einde schooljaar

Op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau voor de beste juf en meester ooit? Zoek niet verder! In dit blog delen we een aantal fantastische cadeau-ideeën die je juf of meester van jouw kindje zeker zal waarderen. Of het nu voor het einde van het schooljaar is, voor een verjaardag of gewoon om ze te bedanken, met deze cadeaus zul je zeker indruk maken. 

Deze cadeaus zijn natuurlijk ook zeer geschikt voor de juf of leidster van het kinderdagverblijf. Uit ervaring weet ik hoe waardevol het is dat ze er zijn, en het werk dat ze iedere dag weer doen voor jouw kleintje!

Unieke cadeau-ideeën voor de beste juf en meester

Hieronder vind je een overzicht van de mooiste cadeaus voor de beste juf en meester. 

1. Leukste Juf

Dit mooie brievenbuscadeau voor de leukste juf is al vanaf een klein budget verkrijgbaar, en laat jouw juf zeker weten stralen! Een heerlijk ontspanningspakket voor de juf die het hele jaar klaar heeft gestaan voor jouw dierbaren. Dat verdient ze toch?

 

2. Liefste Juf

De juf van jouw kind(eren) is natuurlijk de liefste en verdient wel een mooi cadeau. Wat dacht je van dit prachtige pakketje met daarin een mooi zakje met kaarsje en kaartje, speciaal voor de Juf. Zij is het echte lichtpuntje geweest dit jaar. Daarbij een prachtig vormgegeven zeep in de zomerse geur Chardonnay. Een luxe pakketje waar de liefste juf gegarandeerd blij mee zal zijn!

 3. Cadeau voor de meester 

Ook de meester mag niet worden vergeten. Een mooi cadeau voor de leukste meester van jouw school is al verkrijgbaar vanaf een klein budget. Dit duurzame cadeau zal indruk maken op de meester als afscheidscadeau van het schooljaar. 

4. Boeket in een doosje

Geef jouw of meester wat magie voor in de tuin met dit prachtige bloemzaden pakketje. Dit originele cadeau bevat 5 zakjes bloemzaden, elk met een unieke en kleurrijke bloemsoort. Echt een uniek cadeau, want het is weer eens wat anders dan een standaard bosje bloemen, en gaat veel langer mee!

 

5. Zet de juf of meester in het zonnetje. 

Wanneer je de juf of meester letterlijk in het zonnetje wil zetten, dan geef je een 'Sunny vibes' giftset cadeau. Met dit mooie én vooral duurzame pakket tover je een glimlach op de gezicht van jouw leerkracht en zal hij/zij de zomer op een fijne manier starten. 

Meer cadeauinspiratie nodig voor de juf of meester?

Bekijk andere giftsets of stel zelf jouw ideale cadeau samen voor de juf of meester. Bedank ze voor het leuke en leerzame schooljaar en wens ze met onze cadeauinspiratie een hele fijne zomer toe!

  |  

Meer berichten

0 reacties

Laat een reactie achter