De mooiste zakelijke geschenken

Unieke en stijlvolle cadeaupakketten voor jouw onderneming

Ook op zoek naar zakelijke duurzame cadeaus? Wij mogen voor steeds meer ondernemers zakelijke relatiegeschenken maken voor nieuwe klanten. Om ze bijvoorbeeld te verwelkomen in het coachingstraject. Dit is een ideale manier om waardering te uiten naar jouw klanten zonder dat jij daar heel lang mee bezig hoeft te zijn. De mooiste klanten geschenken vind je bij ons al voor een klein budget en kun je nog steeds helemaal op maat maken. 

Ruim aanbod relatiegeschenken

Wil je ook weleens iets anders en ben jij voor jouw bedrijf ook op zoek naar stijlvolle, duurzame relatiegeschenken en wil jij graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier hieronder in. Stuur ons je wensen op en wij gaan er mee aan de slag! Wij denken graag met je mee en zullen het cadeauconcept verder op maat uitwerken.

Een zakelijk relatiegeschenk nodig in het Engels? Ook dat is geen probleem. 

Zakelijke (kerst)geschenken op maat

Ook is het bij ons mogelijk om zelf je relatiegeschenken samen te stellen voor jouw personeel, of het nu gaat om 5 of 200 cadeaupakketten. Een relatiegeschenk samenstellen gaat heel gemakkelijk via deze pagina. Je kunt dan direct het geschenkpakket bestellen via onze website. Wij hebben originele relatiegeschenken voor zowel mannen als vrouwen.

Ook is het mogelijk om zelf jouw brievenbuscadeau samen te stellen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden 

Zoek je een (duurzaam) cadeaupakket en weet je niet waar je moet beginnen? Stuur ons dan een bericht zodat we je beter kunnen adviseren welke producten in ons assortiment geschikt zijn voor jouw duurzame of zelfs vegan cadeaubox. Samen met jou kijken we naar budget, aantallen en specifieke wensen, zoals timing en verdere personalisatie. Op basis hiervan ontvang je een aantal concepten/suggesties en vanuit daar zal jouw zakelijk cadeau verder worden uitgewerkt. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van zakelijke geschenken die wij mochten maken voor diverse bedrijven. 

 

 

Vul onderstaand formulier in met jouw wensen en wij komen binnen 24 uur terug