Duurzame relatiegeschenken en cadeaupakketten

Wij mogen voor steeds meer ondernemers mooie cadeaupakketten maken voor nieuwe klanten. Om ze bijvoorbeeld te verwelkomen in het coachingstraject. Dit is een ideale manier om waardering te uiten naar jouw klanten zonder dat jij daar heel lang mee bezig hoeft te zijn. Stuur ons je wensen op en wij gaan er mee aan de slag!

Ben jij voor jouw bedrijf ook op zoek naar stijlvolle, duurzame relatiegeschenken en wil jij graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee en zullen het concept verder op maat uitwerken.

Ook is het bij ons mogelijk om zelf je relatiegeschenken samen te stellen voor jouw personeel, of het nu gaat om 5 of 200 cadeaupakketten. Een relatiegeschenk samenstellen gaat heel gemakkelijk via deze pagina. Je kunt dan direct het geschenkpakket bestellen via onze website. Wij hebben originele relatiegeschenken voor zowel mannen als vrouwen.

Ook is het mogelijk om zelf jouw brievenbuscadeau samen te stellen. 

Zoek je een (duurzaam) cadeaupakket en weet je niet waar je moet beginnen? Stuur ons dan een bericht zodat we je beter kunnen adviseren welke producten in ons assortiment geschikt zijn voor jouw duurzame of zelfs vegan cadeaubox.