Welkom bij Bloom Mondays!

Even voorstellen!

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Bloom Mondays is nu eindelijk live en we zijn erg trots op het eerste resultaat.

Mijn naam is Rianne en ik woon samen met mijn man in het prachtige Haarlem.  Momenteel ben ik werkzaam bij een internationaal bedrijf waar ik verantwoordelijk ben voor de Marketing. Voor deze baan heb ik jarenlang de hele wereld over gereisd en ben ik zo op de meest fantastische plekken geweest. Dit was een enorme verrijking voor mijn persoonlijke groei, maar toch begon ik iets te missen. Zo ondernemend als ik ben, wilde ik toch graag ontdekken hoe het zou zijn om iets voor mezelf te beginnen.

Met dit idee speelde ik inmiddels al een tijdje, maar wat moest dat dan zijn?

Wel wist ik dat het iets heel anders zou zijn dan dat ik in mijn dagelijkse leven doe en door de Corona-tijd moest ik ‘verplicht’ even terug naar de basis.

Want het reizen zat er niet meer in, dus wie was ik nou eigenlijk zonder dat haastige leven? Er echt op zitten broeden werkt niet, dat is één ding wat ik wel heb geleerd.

En toen kwam in één keer dat moment, toen ik vorig jaar op zoek was naar een bijzonder cadeau voor zowel een kennis als vriendin.

Ik wilde een mooi cadeaupakket samenstellen, laten opsturen met daarbij een persoonlijk kaartje. Je zou zeggen dat dit redelijk simpel is om te doen. Toch viel het mij enorm tegen wat er te vinden was (zeker als je niet zo gemakkelijk naar een winkel kunt gaan).

Ten eerste vond ik het aanbod wat beperkt. De inhoud van een cadeaubox was het vaak nét niet en tot slot vond ik het ook helemaal niet duurzaam.

De wat grotere en bekendere merken die cadeauboxen aanbieden vond ik uiteindelijk ook beperkt omdat de optie van inpakken of een kaartje toevoegen niet zo gemakkelijk was.

Ik had al helemaal geen zin om diverse winkels af te struinen of online meerdere producten te bestellen waarbij je overal verzendkosten betaalt.

Wat een gedoe, dat kon beter toch? En waarom deed ik het eigenlijk zelf niet? Ik vind cadeautjes samenstellen tenslotte super leuk, krijg ik vaak complimenten over de merken die ik draag of in huis heb. Daar was Bloom Mondays geboren!

De opstartfase is me niet meegevallen, maar wat een goede energie krijg ik hier van. En wat heb ik al ontzettend veel geleerd. Dat vind ik echt het mooie van zelf ondernemen en ik hoop dat jij net zo blij gaat worden van Bloom Mondays als ik!

Liefs, Rianne

Meer berichten

0 reacties

Laat een reactie achter